Kontorsstädning

Ingår i städningen

Städning
Dammsugning
Damning
Våttorkning
Golvbehandling
Fönsterputsning
Städmaterial
Tömning av sopor

Kontorsstädning i Malmö

Vi erbjuder professionell kontorsstädning för stora som små företag i Malmö med omnejd. I tjänsten ingår bland annat golvbehandlingar, fönsterputsning och övergripande städning i gemensamma utrymmen. En ren och fräsch arbetsmiljö är viktigt för att dina medarbetare ska kunna fokusera helt och hållet på sina arbetsuppgifter och trivas på sin arbetsplats. Slipp onödigt tjafs om vem som är ansvarig för veckostädningen av gemensamma ytor. Vår kontorsstädning är en flexibel tjänst anpassade utifrån era behov och önskemål där vi tillsammans kommer överens om hur ofta ni vill få kontoret städat. Vi arbetar noggrant och tidseffektivt när vi städar erat kontor i Malmö. 

Vad ingår i städningen?

Vår kontorsstädning innefattar noggrann städning av kontor, lunch- och fikarum, entréer och korridorer samt toaletter. Vi står för det städmaterial som behövs vid kontorsstädningen. Vi erbjuder bland annat:

  • Dammsugning och våttorkning av alla golvytor
  • Damning på ytor vi kommer åt
  • Grundlig städning av kök samt toa
  • Vi tömmer och slänger kontorets sopor vid behov
  • Vi erbjuder fönsterputsning och golvbehandling vid behov
  • Desinfektion av ytor som rörs ofta: skrivare, kopiator, lampknappar osv.
  • Rengöring av datorer och tangentbord vid behov


Vilka fördelar finns det med en kontorsstädning?

Det finns flera fördelar med en noggrann och återkommande kontorsstädning. Ett fräscht kontor ökar trivseln och arbetshälsan för medarbetarna. Det kan även underlättar för personer med allergier. Om kontoret är rent och välstädat är det också lättare att hålla ordning och struktur på saker och ting, vilket kan förbättra arbetsflödet och minska stressen på arbetsplatsen. Det skapar dessutom ett bättre och mer professionellt intryck för kunder som kommer och hälsar på på kontoret. Glada medarbetare och kunder skapar i sin tur ett lönsamt företag.

Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att leverera ett riktigt bra resultat och vår målsättning är att du ska bli 100% nöjd med vårt arbete. Därför värdesätter vi lyhördhet och god kommunikation med våra kunder. 

Skicka förfrågan

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på er städning i Malmö! Beskriv gärna vilka behov och önskemål just ert företag har så tar vi fram en lösning som passar just er.